Inspirisan savremenom urbanom kontekstu i arhitektskim trendovima, 3D mozaik ima originalan dizajn pun karaktera. Promoviše maksimalnu slobodu dizajna i čini proizvod prilagodljiv različitim vrstama okruženja, stvarajući prijatnu atmosferu vašem modernom ambijentu.

Sami možete stvarati (dizajnirati) ambijent tako što birate krupnoću delova, boju ili vrstu keramike od koje bi se pravio mozaik, kao i sami oblici: kockasti, trakasti pravougaoni itd...

Imamo kapacitet, znanje i sposobnost da ispunimo i nadmašimo vaša očekivanja...

Decorativa Ceramica proširila svoj spektar ponude sa jednom novom vrstom mozaika. Naš tim dizajnera kao i sam kolektiv Decorative Ceramike je tim mladih koji tezi ka napredku i samim tim gleda da unapredi i usavši spektar ponude naše kompanije.

Neprestano pratimo nove trendove u svetu keramike i nastavićemo da svoju ponudu prilagođavamo internacionalnim trendovima, kao i zahtevima naših partnera.

U ovom momentu smo izašli sa ovoim novim mozaikom koji je tako dizajniran da moze pokriti bilo koje povšine, zbog toga što može da se u sva 4 pravca nastavi u nedogled (model tapeta).

Ovaj model ne predstavlja našu granicu, mi volimo izazove tako da smo spremni da damo krila vašoj mašti i vašim idejama.

Što se same boje mozaika tiče veliki kontrast između boja je svakako izbor koji će dati vašem ambijentu strogost ali i profinjenost zbog jednostavnosti samog modela.

Velika mogućnost kombinacija boje, doprinece tome da ova vrsta mozaika bude izazovna u uređivanju vašeg ambijenta.

Tehnički podaci:

Moizaik sačinjen od zidnih pločica veličine 13x13 mm.

Kompletna slika je 100 x 200 cm sa mogućnosti nastavljanja u sva 4 pravca.

Isporučuje se u listovima 30x30 cm na mrežici, prikladno numerisano po šemi za lakšu ugradnju.

Smislenim uklapanjem boja u mozaiku prema kompjuterski proizvedenoj šemi, radi postizanja efekta prelivanja boja.

Pored standardnog nasumičnog kombinovanja više boja unutar kvadratnog mozaika, nudimo Vam posebnu vrstu usluge kompjuterskog generisanja šeme uklapanja boja. Iako su mogućnosti neograničene, od jednostavnih dezena i motiva do složenih slika, ovom prilikom Vam predstavljamo takozvano prelivanje boja u mozaiku.

Mozaik koji je ovde korišćen je model 30x30/144, od 4 boje pločica.

Ako imate ideju kako da iskoristite našu uslugu za oplemenjivanje Vašeg prostora, ili Vam je potreban savet i pomoć prilikom odluke, kontaktirajte nas.

Ako želite da mozaik obogatite i oplemenite, nudimo Vam upravo to, dodavanjem metalik i reljefnih efekata uz simboličnu naknadu.

Na bilo kojim Vašim pločicama sito štampom dodajemo razne efekte. Pločice se nakon toga peku na visokim temperaturama što štampanim efektima daje potpunu postojanost. Efekti, posebno reljefni, neverovatno ulepšavaju i dodaju osećaj ekskluzivnosti svakom mozaiku! Prelivanje svetlosti, prelamanje senki, ili kontrast boja, neće nikoga ostaviti ravnodušnim.