Porodično preduzeće Dekorativa Keramika osnovano je 2003. godine, prvenstveno kao rezultat naše velike ljubavi prema keramici. Pored toga, razlog za osnivanje bilo je i to što smo primetili potrebu tržišta za finim doradama, obradama i oplemenjivanjem keramičkih pločica.

Od svog osnivanja, naše preduzeće razvija se u dva pravca ili sektora. Prvi od njih je sektor za izradu listela tj. bordura i inserata tj. dekora, što se u industriji keramike naziva "treće paljenje". Drugi sektor je sektor za sečenje i obradu svih vrsta keramičkih pločica. U sektoru za sečenje i obradu pre svega se bavimo izradom različitih vrsta mozaika – za oblaganje većih i manjih, podnih i zidnih površina, kao i izradom mozaik-bordura i unikatnih mozaika. Osim mozaika, naš drugi sektor obuhvata i izradu gazišta i sokli, gerovanje i uslužno sečenje na meru.

Od osnivanja preduzeća težimo kontinualnom uvećanju naših kapaciteta i poboljšanju kvaliteta naših usluga, sve u cilju zadovoljenja potreba naših dragih kupaca.

Reference:

Među našim zadovoljnim i stalnim kupcima su prodavnice keramičkih pločica, arhitekte, građevinske firme, keramičari i mnogi investitori u Novom Sadu i Beogradu, kao i drugim gradovima širom Srbije.

Ovom prilikom bismo izdvojili sledeće:

  • u Novom Sadu: Ornament Keramika, Quattro Ceramica (Nova Keramika), Lemit, Kompjuter Arta, Quadra Line, Quantum, Italy Ceramica, Pro Trade, Ceramix Project, Dijagonala, M-Trading
  • u Beogradu: Enmon, Noks, Bga Keramika, Medini, DM Keramika
  • u drugim gradovima: Keramika Jovanović iz Zrenjanina, Koral iz Pančeva, Fontana iz Valjeva, Keramika iz Vršca, Tera Keramika iz Subotice, Breza iz Paraćina, Keramika Vještica iz Bačke Palanke i drugi.