Dekori i listele

Nudimo uslugu izrade dekora i listela svih vrsta i dezena. Na pločicama se, sito štampom, izrađuje širok asortiman metalik efekata i reljefa.

Način proizvodnje u našem pogonu je identičan sa najvećim i najpoznatijim fabrikama keramičkih pločica. Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste mogućnost koju nudimo svojim kupcima – mogućnost izbora pločica i njihovog šablona i boje. U stanju smo da repliciramo gotovo sve uzorke koji se mogu naći na tržištu. Radimo kvalitetno i brzo, a što je još važnije, veoma povoljno.

Zbog načina proizvodnje, ipak postoji donja granica isplativosti, zato je najbolje da nas kontaktirate radi više informacija i dogovora. Nudimo posebne pogodnosti stalnim kupcima, trgovcima i preduzimačima.

Reklamni materijali

Budite posebni! Nudimo Vam nešto novo što će Vas istaći među konkurencijom.

Predstavljamo Vam štampu reklamnog i promotivnog materijala na keramičkim pločicama. Štampanje se vrši tehnikom sito štampe visoke rezolucije, a nakon štampe pločice se peku na temperaturama od oko 800°C, što čini da štamani dekor bude postojan koliko i sama pločica. Mogućnosti kombinovanja boja, metalik efekata i reljefa su neograničene! Kontaktirajte nas ako imate neku ideju, ili Vam je potrebna ideja.

Znak Audi

Format pločice: 33x33cm Broj boja: 2 + reljef

Šampion

Format pločice: 25x37cm Broj boja: 3 + reljef

Znak VW

Format pločice: 33x33cm Broj boja: 2 + reljef

Kalendar za Zorku

Format pločice: 16,5x32,5cm Broj boja: 3 + 2 metalik boje + metalik reljef

Promotivni materijal za Zorku

Format pločice: 16,4x16,4cm Broj boja: 5 + metalik reljef